tirsdag 30. desember 2014

Tusen takk for et helt fantastisk år!


Tusen hjertelig takk for alle de gode stundene vi har delt i 2014!

Det har vært et helt fantastisk år med mange spennende opplevelser og ikke minst masse herlig inspirasjon. For ikke å snakke om alle de flotte gavene jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut!

Siden jeg begynte å blogge har jeg fått hele 12.451 kommentarer! Wow!

Tusen tusen takk for det store engasjementet deres. Jeg leser hver eneste kommentar som kommer inn og svarer på alle spørsmål. Jeg gleder meg stort over alle de hyggelige kommentarene jeg får og alle de koselige tilbakemeldingene deres. Det er det som får meg til å stå på videre!

Jeg gleder meg til å fortsette å gi dere masse god inspirasjon i året som kommer!

Ønsker dere et strålende nytt år! Må det gi dere alt dere ønsker!

God klem

Franciska :-)


mandag 29. desember 2014

Oppskrift på hjemmelagde sjokolade trøfler

Foto og tekst: Franciska Munck-Johansen

Det er enkelt å lage hjemmelagde sjokoladetrøfler. Lekkert å servere for eksempel etter middagen nyttårs aften.

Du kan smaksette trøflene på mange ulike måter, prøv for eksempel å tilsette, litt revet appelsinskal, litt chillipulver, tørket bringebær skjært i små biter, noen spiseskjeer med cognac, baileys eller noe annet godt. Smak til til du får ønsket smak.

Hjemmelagde sjokoladetrøfler 

300 g mørk sjokolade
2 dl kremfløte
2 ss mykt smør
1 dl bakekakao

Hakk sjokoladen. 
Varm opp kremfløten akkurat til den begynner å koke. 
Hell den varme fløten over sjokoladebitene og rør godt til sjokoladen er smeltet. 
Tilsett smør og evt smak og fortsett å røre.

Sett blandingen i kjøleskap til den har stivnet. Det tar 2–3 timer.

Lag kuler med en skje eller for hånd, og trill dem i kakao.


fredag 26. desember 2014

Oppskrift på kjempegod hvit gløgg

Foto og tekst: Franciska Munck-Johansen

Denne oppskriften har jeg fått av Monica med butikken ZanZ. Den smaker utrolig godt, jeg deler den derfor gjerne.

Monicas hjemmelagde hvit gløgg:

1 l hvitvin
1 dl sukker eller honning
1 kanelstang
1 ts nellikspiker
2 knuste kardemommekjerner
revet skall av en halv appelsin
1 vaniljestang

Varm opp 1 dl av vinen og rør ut sukkeret. Tilsett resten av vinen samt krydderne og flekket vaniljestang. La blandingen trekke i 10–15 minutter ved 80 grader. Pass på at gløggen ikke koker.

Pynt med litt appelsinstrimler og anisstjerner.

Sil og tilsett mandler og rosiner. Serveres rykende varm!


torsdag 25. desember 2014

Verdens beste brente mandler!

Foto: Franciska Munck-Johansen

Det er enkelt å lage brente mandler og de smaker ikke bare utrolig godt, de er også fine å gi bort i gave på et fint glass eller i cellofan. Her får dere oppskriften som jeg synes gir verdens beste brente mandler.

Verdens beste brente mandler 

250 g mandler
150 g sukker
1/2 dl vann
1 liten ts kanel (kan utelates, men jeg synes det er med på å gi mandlene det lille ekstra)


Ha alle ingrediensene i en stekepanne og sett på full varme. Rør godt mens vannet koker og sakte fordamper.

En liten advarsel: Brente mandler blir svært varme, vær derfor forsiktig slik at du ikke brenner deg.

Etter en stund vil sukkeret begynne å boble og sukkermassen blir seig og etter hvert litt tørr. Følg godt med og rør godt hele tiden, slik at mandlene ikke brenner seg for mye. Så snart sukkeret begynner å bli brunt og karamellisert, er det på tide å helle de brente mandlene over på bakepapir. 

La blandingen avkjøle. Skjæres i mindre biter.


tirsdag 23. desember 2014

Julens enkleste julekonfekt - Hjemmelaget Wiener nougat

Foto og tekst: Franciska Munck-Johansen

Har du smakt wiener nougat? Her får du den hjemmelagde varianten som smaker enda bedre!

Og best av alt den er super enkel å lage, med bare to ingredienser!

Hjemmelaget nougatkonfekt

200 g bløt nougat (Odense – forhandles av Stabburet – www.stabburet.no)
100 g skivede mandler

Smelt nougaten i vannbad eller mikrobølgeovn. Ha nougaten og mandlene lagvis i en egnet firkantet form, ca. 10 x 20 cm. Sett blandingen i kjøleskapet til den stivner. Det tar en times tid. Når blandingen er helt stiv, skjæres den med en skarp kniv i avlange firkanter.

Tips: I stedet for å skjære nougaten i firkanter kan du ha nougatmassen i små konfektformer mens den ennå er flytende.

Oppbevares i kjøleskap.


mandag 22. desember 2014

Tips og ideer til nyttårsaften i sort og gull


Foto: Paige Newton Photography, design og styling: Bird Dog Wedding og The Creative Parasol. 

Sort og gull er både trendy og flott! Se bare her hvor fint The sweetest Occasions har gjort det, da de  pyntet til nyttårsfest. Det blir flott når man holder seg til ett fargetema, og gull og sort passer perfekt til nyttårsaften. 

Her er mange gode ideer:

Det er fint å lage et eget bord med drikke i samme tema som resten av festen.

Du kan lage fine lysykter ved å bruke glass som er dyppet i lim og gullglitter

Bruk gjerne julens julekuler som dekorasjon. Ha dem i store glassvaser eller lyslykter.

En stripet duk i sort og hvit, gir en fin grafisk effekt.

Spraymal gjerne flasker, glass og andre pyntegjenstander. Det er enkelt og rimelig.

Dekk hele bordet med gullglitter for å skape den rette stemningen.

Pynt champagneglassene med gullkant med spiselig glitter.

Spraymal en grein med gull og dryss over glitter.

Jeg liker også ideen med å dekorere veggen med strimler av gull. Det kan også fint brukes som en fotobakgrunn til å fotografere kveldens gjester. 

Ukens inspirasjon er en liten miniserie hvor jeg velger ut særlig inspirerende ideer, rom eller lignende fra mine favoritt interiørblader og interiør nettsteder.

Denne uken har jeg hentet inspirasjon fra The Sweetest Occasion som har masse gode tips og ideer! Du kan se resten av artikkelen her.



fredag 19. desember 2014

Verdens beste nyttårsmiddag!

Flere har spurt om jeg ville legge ut dette innlegget på nytt. Så her kommer det.

Dette er hva jeg personlig synes er verdens beste nyttårsmiddag!

Masse gode smaker og enkel å lage med temaet Jordbær og Champagne!

Det meste kan gjøres ferdig god tid i forveien!

Vi starter med en utrolig god velkomstdrink: 

Champagne med jordbærsorbet

Ha 300 g frosne jordbær og et par skjeer med sukker sammen med litt champagne i en blender. Rør til du får en glatt sorbet. Ha sorbeten i fryseren. Når gjestene kommer har du et par spiseskjeer med jordbærsorbeten i høye champagneglass og heller over med champagne. Smaker friskt og kjempegodt.


Forretten er små munnfullstore pannekaker med røkt laks og seterrømme. 
Jeg lager vanlig pannekakerøre, men tilsetter litt champagne til deigen for å få lette pannekaker. Pannekakene kan lages i god tid, pyntes rett før servering.



Til hovedrett blir det Kylling Cordon Bleu med champagnesauce, ris og champagnekokte gulrøtter. Maten lager seg selv det meste av tiden og det blir lite stress.


Du finner oppskriften HER.

Jeg lager alltid kylling med stekepose, da blir den skikkelig saftig og man får fin kraft til saucen.

De champagnekokte gulrøttene har jeg laget mange ganger og de blir bare så gode. Her får dere oppskriften.
Kutt 6 - 7 store gulrøtter i staver.
Ha de i en kasserolle og tilsett 1,5 dl champagne, 1 ss smør, 1 strøken ts salt og 3 ss akaciehonning (kan erstattes av sirup eller sukker).
Kokes uten lokk til champagnen er kokt halvveis inn. Serveres varme.

Til dessert serveres det Jordbær Pavlova med sjokoladebiter. En frisk og flott dessert som passer perfekt til å ønske det nye året velkommen. Du finner oppskriften HER.


Ønsker dere alle et fantastisk nytt år! :-)


torsdag 18. desember 2014

Ny vinner er trukket!


Da har jeg trukket vinneren av den store te-pakken fra Fabel Te!

Vinnere ble Line Strandli!

Gratulerer så mye!

onsdag 17. desember 2014

Oppskrift på verdens beste pepperkaker

Foto og tekst: Franciska Munck-Johansen

Det er ingenting i veien med å bruke ferdig pepperkakedeig, like moro blir det uansett.

Men hvis du vil ha pepperkaker som ikke bare er gøy å lage, men som også smaker skikkelig godt, da kan du bruke denne oppskriften. Det tar ikke så lang tid og smaker hundre ganger bedre enn ferdig pepperkakedeig.

Verdens beste pepperkaker

225 g smør
4,5 dl sukker
2,25 dl sirup
2,25 dl fløte
1,5 ts kardemomme
1,5 ss malt kanel
1,5 ts malt ingefær
1,5 ts malt nellik
1/2 ts malt sort pepper
1 ts bakepulver
ca 12 dl hvetemel

Melisglasur: 
500 g melis
1 eggehvite
Evt. et par sitrondråper

Smelt smøret i en kasserolle og tilsett sukker, sirup og fløte. Varmes opp under omrøring til sukkeret begynner å smelte. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle og tilsett den varme smør- og sukkerblandingen. Bland deigen godt sammen. Hvis deigen blir for løs tilsettes mer mel, hvis den blir for tørr tilsettes litt vann for å samle deigen.

La gjerne deigen stå kaldt i en halv til en times tid, da er den enklere å ha med å gjøre.

Kjevle ut deigen i ca 3 millimeters tykkelse. 

Stek peperkakene ved 180 grader i 8 – 10 minutter. Følg godt med slik at de ikke blir brent.

Pynt med melisglasur.


tirsdag 16. desember 2014

Ny flott giveaway! Vinn lekre kopper fra Balzac - verdi 1.100,-!


Balzac er inspirert av fransk kultur og litteratur. Her finner du en blanding av det moderne og det antikke. Moderne interiør fra italienske Gervasoni, klassisk interiør fra franske Mis en Demeure og Blanc d'Ivoire - og en rekke produkter fra små spennende leverandører. De har også et lite kunstgalleri. Balzac ligger i Gabelsgate på Frogner i Oslo.

De gir nå bort to flotte kopper fra House of Hackney. Verdi 1.100,-.

Konkurransereglene er enkle:

10 lodd for å like Balzac på Facebook. Klikk HER for å komme til facebooksiden deres.
10 lodd for å like Balzac på Instagram @balzacoslo
10 lodd for å dele konkurransen

(Klikk "Liker" under innlegget, eller del konkurransen på andre måter på blogg, Facebook, Instagram eller lignende. (10 lodd per gang du deler). Del på Instagram med #vakrebalzac og @franciskasvakreverden.

Skriv i en kommentar hvor mange lodd du tar. Husk å legge igjen mailadressen din hvis du er anonym.

Trekning 20. januar!

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Vakre Hjem og Interiør. Klikk HER for å doble vinnersjansene dine!

Her får du litt bilder fra Balzac og utvalget deres.



2 nye vinnere er trukket! Ble du en av dem?



Da har jeg trukket to nye vinnere!

Gourmet Produkter ga bort en stor pakke med Verdens beste Chai te - verdi 995,-.

Vinneren ble:

Bente Hagen




Fabelaktig interiør ga bort et gavekort på hele 1000 kroner!

Vinneren ble:

Mona Ekren Angell

Gratulerer så mye til vinnerne! De er kontaktet direkte.

Vant du ikke denne gang, har du fortsatt muligheten for å vinne disse flotte premiene:

Vinn 2 gavekort til Holmsbu Spa - Verdi 8.400,-!

Klikk HER for å bli med!


Vinneren trekkes 8. januar!



Vinn stor flott te-pakke fra Fabel Te - verdi 1.246,-!

Klikk HER for å bli med!


Vinneren trekkes 18. desember!




mandag 15. desember 2014

Oppskrift på enkelt og imponerende pepperkakehus

Tekst og foto: Franciska Munck-Johansen

Det er ikke mye som skaper julestemning, som det å lage sitt eget pepperkakehus. Dette huset er stort, og ser kanskje imponerende ut, men det er likevel enkelt å lage. 

Hemmeligheten er å holde seg til et enkelt design. I stedet for å lage vanskelige karnapper og utskjæring av vinduer, kan man satse på fine detaljer i pynten.

Her kan du også fint bruke ferdig pepperkakedeig. Du trenger 4 -5 pakker av 500 g. 

Start med å lage sjablonger av kartong eller plast. Plast er enklere å bruke, da det ikke så lett sitter fast i deigen. 

Du trenger:
6 like firkanter som måler 16 x 25
2 firkanter som måler16 x 16
2 trekanter som måler 16 cm i bredden og 9 cm i høyden
Samt evt. tre avlange rundinger i ulik størrelse til trapp.

Kjevle ut deigen i ca 3 millimeters tykkelse. Det er enklest hvis du kjevler deigen ut rett på bakepapiret, da mister den ikke formen når den skal flyttes til bakeplaten. Legg sjablongen på deigen og skjær kantene til med kniv eller pizzaskjærer.

Stek peperkakene ved 180 grader i 8 – 10 minutter. Følg godt med slik at de ikke blir brent.

Tips:
Kakene flyter gjerne litt ut når de blir stekt. Legg derfor sjablongen over når du tar kakene ut av ovnen og skjær med en gang til, slik at de får samme form som sjablongen. Bruk en kniv eller pizzaskjærer. La kakene bli helt kalde før de settes sammen.

Av deigen du får til overs, kan du lage trær eller andre figurer.

Legg bomull eller putefyll ut der du ønsker å ha huset. Hvis du ønsker å flytte det etter hvert, er det en fordel å legge en treplate eller et brett under, slik at underlaget blir stabilt. En fin bakgrunn for huset, kan være et lingardin som går halvveis opp på vinduet.

I stedet for sukkerlim, som er vanskelig å lykkes med, og som nesten alltid ender med at noen brenner seg, er det mye bedre å bruke limpistol til å sette sammen huset.

Tips:
Hvis du har barn kan et godt alternativ være å lage et mindre hus ved siden av som du pynter med godteri og nonstop, som kan knuses og spises, da kan du gjemme dette huset til neste år. Det er også et såpass stort hus, at det går helt fint an å ta bort sidene med lim, hvis man skulle få lyst til å spise det.


Nå ser huset mer eller mindre ut som et spøkelseshus, men det er nå moroa begynner. Lag en porsjon melisglasur ved å blande 500 g melis med 1 eggehvite. Tilsett et par dråper sitron og evt. litt vann for å samle glasuren. Vær oppmerksom på at den skal være så tykk som mulig. Rør den gjerne i kjøkkenmaskin og tilsett så lite veske som mulig. Fyll glasuren i et kremmerhus med liten spiss. Tegn opp vinduer og dører og gjerne litt ekstra pynt på veggene. Istappene lager du enkelt ved å holde spissen inn til huset, trykk ut litt glasur og dra spissen nedover til glasuren slipper, da får du fine spisser. (Det er viktig at glasuren er tykk nok, ellers vil den renne og bli grå og gjennomsiktig.

Skift spissen til stjerneform og dekk til alle limsider. Lag et rutemønster på taket og dekk til sist kantene på taket.


Dryss til slutt med melis som du sikter over med en tesil eller lignende.


fredag 12. desember 2014

Årets beste julekake!


Tekst og foto: Franciska Munck-Johansen

Denne kaken passer perfekt til et juleselskap. Granateplefrøene ligner på små juveler, og gir kaken en herlig touch av juleglam. Den er i tillegg svært enkel å lage og den kan gjøres ferdig flere timer før servering. Og smaken... helt nydelig. Akkurat passe blanding av søtt og syrlig med litt krønsj fra mandelbunnen. For meg er dette derfor årets beste julekake! 

Hvit sjokolademoussekake med granatepler

Mandelbunn
200 g mandler
200 g sukker
2 egg

Sjokolademousse
200 g hvit sjokolade
4 dl kremfløte
3 eggeplommer
1 ss fintrevet appelsinskall

Pynt
1-2 granatepler

Sett ovnen på 175 grader.

Visp egg og sukker til eggedosis. Mal eller finhakk mandlene. Ha dem i eggedosisen og bland forsiktig med en slikkepott. Ha røren i en smurt form med løs bunn (ca 23 cm).

Tips: Ha bakepapir i bunnen av formen (la noen cm stikke ut på hver side), da er det enklere å flytte bunnen over på et serveringsfat uten at den går i stykker.

Stekes midt i ovnen ved 175 grader i ca 30 minutter. Sett formen til avkjøling.

Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller i vannbad. Ha 1 dl kremfløte og 3 eggeplommer i en liten kasserolle. Varm opp under omrøring til blandingen tykner. Avkjøl litt og ha i den smeltede sjokoladen.

Ta bunnen forsiktig av formen og sett mandelbunnen med formen rundt på et serveringsfat.

Pisk resten av kremfløten til krem. Vend forsiktig inn sjokoladeblandingen med en slikkepott. Hell blandingen i formen med mandelbunnen. Sett kaken i kjøleskapet. Den bør stå minimum 1 time i kjøleskapet før servering.

Tips: Kaken kan også serveres som iskake. Sett den da i fryseren i minimum 3 timer. La den stå i kjøleskapet ca. 1/2 time før servering for å få en god konsistens.

Rett før servering pyntes kaken med granateplefrø. Brekk granateplene forsiktig fra hverandre, da holder frøene seg hele. Legg dem gjerne noen minutter på et tørkepapir slik at det ikke kommer saft på kaken.

I denne utgaven av Vakre Hjem & Interiør deler jeg mange flere oppskrifter på enkle og imponerende kaker.


torsdag 11. desember 2014

Nå kan jeg endelig avsløre når Kakekrigen begynner!


Som noen av dere sikkert har fått med dere, er jeg å se i denne sesongen av Kakekrigen.

Det har vært mange hemmeligheter, og fortsatt får jeg holde hemmelig litt til hvordan det går. Men en ting er helt sikkert, mange kommer til å få seg en god latter, for det var langt i fra alt som gikk etter planen!

Jeg gleder meg til å le godt av meg selv, og sitte i sofaen og se på at jeg løper rundt og sliter.

Monica Csango og lars Lian er dommere.

Første program vises på kanal FEM mandag 5. januar kl. 21.30. Jeg er med i programmet som starter mandag 26. januar samme tid.





onsdag 10. desember 2014

Inspirasjon til barnerommet - fem unike senger

Det er koselig med innebygde senger. Som små huler man kan sove trygt i.

Jeg har vært på utkikk etter slike senger og fant disse hos Best Kiddos.

Hva synes dere?


Tøff seng laget av gjenbruksmaterialer. Liker også teltet.


Herlig kombinert seng og lekeplass.


Flott køyeseng og lekehus i strandstil.


Køyeseng med innebygd lekehus som passer godt til både gutt og jente.


Genial hytteseng om man ønsker å gjøre et barnerom til to. På den ene siden er hytta oppe med trapp, på den andre siden er hytta nede.


tirsdag 9. desember 2014

Jul på kjøkkenet mitt og tips til å dekke et fint julebord



Foto: Franciska Munck-Johansen

Det er hyggelig å dekke bord og særlig til jul. Dette bordet har jeg dekket hjemme på kjøkkenet mitt for Vakre Hjem & Interiør. 

Her får du mine beste tips for å dekke et fint julebord:

Velg en fargeskala
Rødt er den tradisjonelle julefargen, men det er også flott å dekke bordet i gull eller sølv. Det er heller ikke noe i veien for å velge helt andre farger, men det lønner seg å velge én fargeskala og holde seg til den når det gjelder pynt, lys, servietter, blomster og lignende. 

Bruk naturen
Naturmaterialer er alltid et godt valg. Det er enkelt og rimelig, og det er med på å skape en hyggelig stemning. Her har jeg brukt mose, som er lagt utover bordet som en lang dekorasjon. Jeg har lagt plast under for å unngå at bordet blir fuktig. Mosen er sprayet med litt kunstig snø, og det er pyntet med lys, girlander med gull og krystaller fra Indiska, og litt julepynt. Husk å tenke på brannfare. Mose er lett antennelig, og lysene bør alltid være under oppsyn.

Fyr i peisen skaper stemning. 
Du kan lage en illusjon av en peis ved å sette flere kubbelys sammen.

Gjestene må kunne se hverandre
Det er fint å bruke blomster og kandelabre, men husk at gjestene må kunne se hverandre. Det kan derfor være en fordel med flere lave buketter i stedet for én stor. Lag gjerne en litt lav, men bred bukett til midten av bordet, og noen mindre på sidene. Eller lag en lang dekorasjon, som her av mose, julekuler, kongler eller lignende.

Skap en uformell og samtidig høytidelig stemning
Julekveld er høytid, og dette er en dag hvor du gjerne kan finne frem det fineste serviset ditt. Men sørg samtidig for at du beholder en hyggelig og uformell stemning. Pynt gjerne litt uhøytidelig, sørg for godt med stearinlys, og ha litt rolig julemusikk i bakgrunnen. Da er du sikret en god stemning.

Enkle og rimelige linservietter
Det kan være dyrt å kjøpe ferdige linservietter. Kjøper du i stedet metervare med lin, kan du enkelt rive opp servietter i passende størrelse. Det er raskt gjort, og de revne kantene bidrar bare til å skape en uformell stemning. Linserviettene kan vaskes og brukes om igjen, og er derfor også en god løsning med tanke på miljøet.

Bruk gjerne bordkort
Noen trives bedre sammen enn andre. En liten bordplan kan derfor være en god idé for å beholde julegleden. Her har vi klippet ut stjerner i sort papp og skrevet navnene på med hvit penn.

Serviettringer som passer til pynten
Mindre biter av blomsterranken som er brukt som pynt på midten av bordet, fungerer fint som serviettringer. Det er en rimelig løsning, og det er med på å skape en fin helhet.

Tenk gjerne litt utradisjonelt
Som duk har jeg her brukt en indisk sari – et noe utradisjonelt valg til en norsk julefeiring. Men det rikt dekorerte stoffet gir en fin og uhøytidelig stemning. Indiske sarier kan kjøpes på eBay for et par hundre kroner for hele seks meter, det er derfor også en rimelig løsning.

Lag en fin avslutning
Bordpynten blir ekstra fin hvis du sørger for å markere avslutningen mot enden av bordet. Her har vi brukt julekuler sammen med en fin, avrundet kant på mosen.

Pynt i høyden
Heng en grein mellom to lamper eller fra taket. Den er fin å henge julepynt på. Bare sørg for å henge den så høyt at den ikke tar utsikten over bordet. Julepynten er fra Indiska.

Velg tilbehør som gir gode assosiasjoner. 
Champagne gir assosiasjoner til fest og høytid, kongler og lysslynger gir tanker om jul.

Bruk det du har fra før

Lykter som ellers står ute, er fine stemningsskapere. Pynt gjerne med julepynt du har fra før, og tenk litt kreativt. Kanskje kan et gardin eller et pledd bli fint som duk.

Resten av artikkelen ser du i denne utgaven av Vakre Hjem & Interiør.


mandag 8. desember 2014

Vinn 2 gavekort til Holmsbu Spa! Verdi 8.400!


Hadde det ikke vært deilig å kunne ta med kjæresten eller en god venninne på spa? 
En hel helg hvor det bare er å nyte og lade batteriene. 

Holmsbu Spa, er i skikkelig julehumør og gir nå bort hele 2 gavekort på 4.200 kr hver. Dere får overnatting for 2 personer i 2 netter inkludert frokost og inngang til til Holmsbu Spa - relax (vannområde) og treningsstudio.

Konkurransereglene er enkle:
  • 10 lodd for å like Holmsbu Spa på Facebook. Klikk HER!
  • 10 lodd for å dele konkurransen. 
Du kan dele ved å klikke "Liker" under innlegget, på egen Facebookside, på bloggen din eller på instagramsiden din. Du får 10 lodd per gang du deler. Del på Instagram med #vakreholmsbuspa og @franciskasvakreverden.

Skriv i en kommentar hvor mange lodd du tar.

Trekning 8. januar

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Vakre Hjem og Interiør. Klikk HER for å doble vinnersjansene dine!

Husk å legge igjen mailadressen din hvis du er anonym.



Quality Spa og Holmsbu, beliggende i fjordkanten side om side med sine sjarmerende sjøboder og stolte sørlandsvillaer, soler seg i glansen fra omgivelsene hele året igjennom. Med egen privat sandstrand, brygge og marina, er dette stedet for deg som ønsker nærkontakt med maritime elementer. Opplev norsk kystnatur og unn deg ro og velvære i spa, bare en times kjøretur fra Oslo.


Foto: Holmsbu Spa






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...